Kadowinkel 24/7 Gifts

24/7 Gifts is een webshop met cadeaus en woondecoratie ontstaan door het bestaan van onze decoratiewinkel in de omgeving van Enschede. Op de grens in Buurse zitten wij gevestigd in Das Alte Zollhaus. Kom gerust een keer langs in onze winkel om ons uitgebreide assortiment woondecoratie en geurassortiment te bekijken!

Woonwinkel Das Alte Zollhaus omgeving Enschede

Onze woonwinkel heeft een ruimassortiment aan woondecoratie en unieke meubels. Naast onze woondecoratie hebben wij een ruim geurassortiment geurkaarsen, geur diffusers & geurstokjes van merken als woodwick, rituals, vogel frei en nog veel meer.

Onze ervaring heeft ons geleerd dat het soms moeilijk kan zijn om een geschikt cadeau te vinden. Onze website biedt daarom een ruime keuze. Als u geen keuze kunt maken, kies dan voor een cadeaukaart!

In onze woonwinkel staat een groter assortiment op het gebied van decoratie, woonartikelen en tuindecoratie. Benieuwd naar onze producten? Kom gerust een keer langs in onze winkel op de grens in Buurse!

Waarom langs komen in onze woonwinkel?

Onze woonwinkel staat bekent om haar unieke artikelen en ruime assortiment. Dus bent u opzoek naar een uniek item voor uw interieur? U kunt dan zeker slagen bij ons!

Er zijn een aantal woonartikelen die vanwege de grootte niet verzonden kunnen worden. Denk hierbij aan de grote items zoals bijzettafels en lampenkappen. Deze worden daarom niet aangeboden in onze webshop en zijn alleen verkrijgbaar in onze woonwinkel.

Cadeaus afhalen in onze woonwinkel?

Heeft u een geschikt cadeau gezien in onze webshop maar wilt u deze liever afhalen in onze woonwinkel in de buurt van Enschede? Dat kan! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!