Kadoshop 24/7 Gifts

Onze webshop is ontstaan door jarenlange ervaring van onze eigen decoratiewinkel. 24/7 gifts zit gevestigd in Das Alte Zollhaus op de grens in Buurse. Kom langs in onze winkel voor ons uitgebreide assortiment!

Das Alte Zollhaus

Onze ervaring heeft ons dan ook geleerd hoe moeilijk het soms is om het perfecte cadeau te vinden vandaar dat wij jullie daarmee willen helpen op onze website.

Natuurlijk staat er in onze winkel een veel groter assortiment op het gebied van decoratie, woonartikelen en tuindecoratie. Hierbij kunt je ook denken aan lampen kappen tot aan unieke schilderijen.

Waarom langs komen in onze vaste winkel?

Das Allte Zolhaus staat bekent om haar unieke artikelen en ruime assortiment. Dus bent u opzoek naar een uniek item voor uw interieur dan is de kans groot dat u slaagt bij Das Allte Zolhaus.

Een andere reden is dat niet alle artikelen verzonden kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan grootte items zoals bijzettafels en lampenkappen. Deze worden daarom niet aangeboden op de website en zijn alleen verkrijgbaar in onze vaste winkel.

Wij helpen u graag verder in onze winkel.

Iets gezien op een van onze foto’s?

Heeft u een artikel gezien op een van onze foto’s uit de winkel maar bent u niet in staat om langs te komen? Neem gerust contact met ons op!