Cadeau voor hem

Front Image

Parfum

Front Image

Decoratie

Front Image

Fun & Gadgets

Front Image

Geurlampen

Front Image

Geurkaarsen

Front Image

Mokken

Front Image

wanddecoratie

Front Image

Giftsets

Front Image

Spaarpotten

Cadeau voor hem

 Op zoek naar een cadeau voor hem? Cadeaus kopen voor mannen is niet altijd makkelijk. Wat vindt hij leuk? waar houdt hij van? Koop je een geurtje of toch iets waar hij wat meer mee kan. Bij 247 gifts kunnen wij zeker helpen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan cadeaus voor mannen. Hier zal je gegarandeerd slagen! Een cadeau voor hem kopen was nog nooit zo makkelijk.

Tips die je misschien goed kunt gebruiken:

  1. Mannen zeggen vaak van niet, maar ze zijn wel degelijk bezig met hun uiterlijk.
  2. Geschikte cadeaus voor mannen zijn onder andere: gadgets, bierglazen of een lekker geurtje.
  3. Barbecue spullen zijn altijd goed. Binnen willen mannen liever niet koken. Maar zodra de barbecue aan gaat, staan ze vooraan!
  4. Mannen houden van gezelligheid, met een drankje en met vrienden. Ook daarvoor hebben wij van alles om te geven zoals mooie whisky glazen, bierglazen etc.

Cadeau voor man

Op zoek naar een geschikt cadeau voor een man? 247 Gifts is natuurlijk niet alleen bedoelt om cadeaus te kopen voor vrouwen. Ook voor mannen hebben wij een uitgebreid assortiment aan accessoires, parfums & giftsets. 

Onze cadeaus zijn scherp geprijsd dus een cadeau hoeft absoluut niet duur te zijn. Heb je een cadeau besteld en valt deze niet in de smaak? Je kunt gebruik maken van het retourrecht en binnen 14 dagen je cadeau retourneren.

Onze producten zijn online te bestellen en worden op werkdagen vóór 18.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Wil je liever even wat producten bekijken? Kom langs in onze kadowinkel in Buurse/Enschede.

Parfum voor hem

Parfum is en blijft de ‘cadeautip’ voor verjaardagen, jubileums en andere gelegenheden. Dus ook parfum voor hem is een geschikt cadeau. Dankzij ons uitgebreide assortiment is er altijd wel een geschikt geurtje te vinden voor hem.

Bekijk hier ons assortiment parfum voor hem!

Cadeaus bestellen voor mannen

Heb je een geschikt cadeau voor hem gevonden? Onze cadeaus voor mannen zijn online te bestellen. Op werkdagen vóór 18.00 uur besteld wordt dezelfde dag nog verzonden.  Je kunt cadeaus bestellen voor mannen zoals parfums, huidverzorging producten of misschien wel decoratie voor in huis.

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@247gifts.nl